Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΧΙΟΝΙ 1


Το σύστημα που θα μας επηρεάσει και θα φέρει το χιόνι. Εδώ το βλέπουμε τα μεσάνυχτα της 
 Τρίτης να αρχίζει να ακουμπά την Ελλάδα όπως δείχνει το Ευρωπαϊκό μοντέλο καιρού.

 
    Συνεχίζουν όλα τα καιρικά μοντέλα και οι αναλύσεις τους να τάζουν καλά πράγματα για Γιάννενα , μάλιστα η πιθανότητα να ξεκινήσει η χιονόπτωση από το μεσημέρι της Τετάρτης μεγάλωσε κατά πολύ , όσον αφορά  την ποσότητα του χιονιού ένα έχω να πω,  ΠΑΠΛΑΜΟΥΔΑ  για αρκετές ώρες και  αν θέλετε να το μεταφράσω  σε αριθμούς, όπως φαίνεται θα είναι από 20εκ έως  30εκ το ύψος της χιονόστρωσης στα Γιάννενα .
Μεγάλη πιθανότητα υπάρχει να χιονίσει και στις πεδινές και παραθαλάσσιες περιοχές όπως  Άρτα ,Ηγουμενίτσα, Παραμυθιά, Πρέβεζα της Ηπείρου  σ΄ αυτές τις περιοχές η χιονόπτωση θα κρατήσει μέχρι την Τετάρτη  αργά το βράδυ ενώ στα Γιάννενα θα συνεχιστεί μέχρι το πρωί της Πέμπτης .
 Σίγουρα θα δημιουργηθούν προβλήματα με την κυκλοφορία των οχημάτων και των πεζών,αλλά νομίζω ότι  αξίζει να δει η πόλη των Ιωαννίνων μια τόσο αξιόλογη χιονόπτωση.
Δεν πειράζει δεν το ζούμε τακτικά και ας μην γκρινιάζουμε,  λογικά την Παρασκευή δεν θα υπάρχει στους δρόμους, μιας και θα ανέβει αρκετά η θερμοκρασία και σε συνδυασμό με βροχή θα το έχει πάρει.
   




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου